Повече информация относно Второто медицинско мнение

BNP Paribas Cardif & MediGuide

Повече информация относно Второто медицинско мнение

Как Второто Мнение подобрява резултата от лечението при онкозаболяване?

4- ти февруари е Световният ден за борба с Ракa на Световната Здравна Организация (СЗО). Милиони хора по света се разболяват от рак всеки ден. Това означава, че в днешно време знаем много повече за рака, отколкото знаехме преди десетилетие, което води до по-добри прогнози за лечението. Много фактори допринасят за това, включително дали вашата диагноза е точна и дали планът за лечение е най-подходящият за Вас.

Ако Вие или член на семейството Ви е диагностициран с рак, второ медицинско мнение би дало ясни отговори, за да направите по-информиран избор.

Искате да кажете, че не трябва да се доверявам на личния ми лекар? Второто медицинско мнение не е свързано с подлагане на критика срещу Вашия доктор. Точно обратното е вярно. Повечето лекари са съгласни, че второ мнение добавя стойност и демонстрира добра медицинска практика. Второто становище разглежда всички възможни планове за лечение въз основа на последните клинични доказателства.

Скорошен случай

Един от нашите клиенти, жена на 40 години, в иначе добро здравословно състояние, е диагностицирана с рядка форма на рак на гърдата. Тя се подлага на операция за премахване на тумора и околната тъкан. Нейният лекуващ екип препоръчва химиотерапия, лъчетерапия и хормонална терапия след операцията. 
Изплашена от получената лоша прогноза (вероятен летален изход или нисък шанс за възстановяване), тя се свързва с MediGuide, чрез нашите медицински партньори, за да потвърди дали нейният план за лечение е най-точният. За щастие процеса е лесен. Тя провежда телефонен разговор с медицинско лице, на което предоставя информацията за клиничното си състояние и подписва формуляр за медицинско съгласие, а MediGuide прави всичко останало. 
Онко-специалист, ръководител на специализираното отделението за лечение на рак на гърдата в института по онкология IOB в Испания, получава медицинските данни от MediGuide. Специалистите са съгласни с поставената диагноза, но препоръчват промяна в плана за лечение. 
Като част от процеса при Второто Медицинско Мнение, онкологът променя химиотерпатията с такава, която е клинично доказана, че многократно увеличава шанса за ремисия при пациенти с подобен тип рак. Тази терапия намалява броя на вливанията. Резултатът е по-малко химиотерапия с по-голям шанс за ремисия. Нашият клиент е изключително благодарен за опита.
 
Какво трябва да направя след това?

Ако вече сте диагностицирани с рак, свържете се с MediGuide. Нашата медицинска услуга за второ медицинско мнение е достъпна БЕЗПЛАТНО като част от вашия застрахователен план. Необходимо е само телефонно обаждане, за да започнете процедурата по втора медицинска оценка. По време на процеса ще бъдете воден от медицинско лице на MediGuide

Обадете се на 008002100020 или за повече информация посетете нашият уеб сайт www.mediguide.com/bg/cardif

 

Световният Ден за Борба с Рак служи за повишаване осведомеността за превенция, ранно откриване и лечение при онкозаболявяне.