Skip to Content

БНП Париба Кардиф

В близост до своите Партньори

Нашата култура на Партньорство

Близко взаимно сътрудничество

Ние работим с Вас в тясно сътрудничество, основано на взаимно доверие и близост.  Именно това допринася, да имаме дълбоки познания за Вашите  продукти, методите за разпространението им и съответното клиентско преживяване.

Този подход ни позволява  да развием специфичен опит и познания за вашите пазари. Затова, можем да Ви предоставим застрахователни решения, които са ефективно интегрирани във Вашата организация, създават допълнителна стойност на Вашите основни продукти, подхранват лоялността на ползвателите им и представляват обещаващ потенциал за финансов растеж.

Обръщаме внимание на нуждите на Вашите клиенти

Изборът на застраховка вече не е свързан само с възприятието за  риск, а по-скоро е визията на един човек, за неговото  собствено бъдеще. Затова ние сегментирахме нуждите на потребителите и се опитахме да разберем в детайли защо и как хората избират  да закупят застрахователни продукти.

Съвместно с Вас,  адаптираме този модел към Вашата клиентска база, за да идентифицираме профилите във всеки един сегмент. По този начин можем да определим и предложим най-подходящото решени за всеки един клиент.

Възможност за диверсификация

Освен нашата най-известна застрахователна програма „Защита на кредитополучателите“, ние предлагаме  широка продуктова гама от други застрахователни предложения, които могат да бъдат подходящи за всички Ваши потенциални клиенти. Обменяйки ноу-хау, ние съвместно създаваме  индивидуализирани решения, подходящи за техните нужди. Нашето крайно застрахователно предложение помага за генериране на значителен брой застраховани лица.