Skip to Content

Discover BNP Paribas Cardif

The insurer for a changing world

Представяне

Това, което ни прави различни е бизнес модел основаващ се на партньорство, предприемачески дух и експертиза.

БНП Париба Кардиф защитава над 100 милиона клиенти по целия свят. Като част от групата на БНП Париба, компанията цели да се превърне в глобален еталон за качество в застрахователното партньорство, както и да  бъде водещ доставчик на индивидуални застрахователни решения.

Ние създаваме застрахователни решения съвместно със нашите партньори, които след това те да предложат на своите клиенти.

Това, което отличава нашият модел на работа, е прозрачност и печеливши взаимоотношения за всички страни. Работим с Партньори в широка сфера от индустрии, включително банки, финансови институции, телеком оператори, търговци на черна и бяла техника, автомобилни производители и др. Желанието за споделянето на визия и взаимен опит е това, което различава партньора от обикновения снабдител.

 

Нашият растеж се подпомага от  постоянния прилив на нови партньори, навлизането на нови пазари и иновациите.

Едновременно с това, нашата колективна енергия ни подтиква да продължаваме да подобряваме ежедневния си  начин  на работа.

Работейки със стартиращи фирми и професионалисти, черпейки вдъхновение от новите технологии, ние продължаваме да градим застрахователните решения за утрешният ден.

 

Нашите служители имат обширни познания и опит, който създава осезаема добавена стойност в сферата на маркетинга, актюерските анализи и управлението на данни.

Ние имаме задълбочено разбиране за нашите партньори и техните индустрии, което ни позволява да оптимизираме техните застрахователни продукти и клиентското преживяване, което предоставят.  Детайлното познаване  на нашите партньори  ни позволява да предложим подкрепа  в организацията на продажбите и управлението на техните мрежи.